Aanbod

Hieronder vind je mijn aanbod.

Je kan kiezen uit een Mindful Mom Walk Sessie of Coaching. De (online)trainingen zijn in ontwikkeling en volgen in het najaar van 2022. 

Mindful Mom Walk Sessie

Dit is een toegankelijke manier om kennis te maken met de kracht van Mindfulness in de natuur. Deze sessies zijn zonder coaching. Je kan kiezen uit een Solo-Duo of Groep sessie.

Coaching

Ik kan jou op weg helpen als je vast bent gelopen en hier hulp bij nodig hebt. Als coach help ik jou bij bewustwording van jouw eigen gedrag, gedachten, emoties en lichaam.

Met mijn hulp kom je mentaal, emotioneel en fysiek in beweging. Je pakt vanuit vertrouwen en rust weer de regie terug over jouw loopbaan, werkgeluk en leven. 

Je kan kiezen uit het Mindful Mom Traject ‘van altijd druk naar meer balans en geluk’ of Mindful Career Coaching op maat.

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw leven?

Klik op de buttons hieronder en ontdek mijn aanbod.

Tarieven

Werknemers:
Veel werkgevers hebben budget beschikbaar voor ontwikkeling en vitaliteit van personeel. Als werknemer kun je aanspraak maken op dit budget en het in overleg besteden aan coaching. Vraag aan je werkgever of hij wil investeren in jouw employability, groei of vitaliteit.

Werkgevers:
Voor zakelijke trajecten stel ik een maatwerk offerte op. Neem contact op voor de mogelijkheden of het maken van een afspraak.

Voorafgaand aan een traject vindt een kosteloos gesprek plaats om af te stemmen wat ik voor de organisatie en medewerker(s) kan betekenen.

Een Mindful Mom Traject is een duurzame investering voor jezelf
Een 1:1 traject draagt bij aan een duurzame positieve verandering. Je komt weer in je kracht te staan en pakt zelf de regie over jouw leven en loopbaan. Je kan doelen behalen op het gebied van balans, stressreductie, vitaliteit, persoonlijke- en professionele ontwikkeling & groei, zingeving, communicatie en relaties.

Een Mindful Mom Traject is een duurzame investering voor werkgevers en haar werknemers
Voor werkgevers is het belangrijk om de juiste aandacht en hulp te bieden als een werknemer dat even nodig heeft. Investeren in Mindful Life & Career Coaching en Training draagt bij aan het verhogen van werkgeluk en een fijne werk privé balans. Werknemers die lekker in hun vel zitten presteren beter en dragen bij aan een positieve werksfeer. Een te hoge werkdruk en stress kan je beter voor zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.

Voor ZZP-ers en ondernemers geldt dat coaching onder bepaalde voorwaarden zakelijk aftrekbaar is voor de inkomsten-, vennootschap- en omzetbelasting.