Career traject op maat

Mindful Career Coaching voor (ambitieuze) drukbezette moeders 

Je wil dingen graag anders zien, maar je weet niet zo goed hoe en waar je moet beginnen. Je weet wat je niet meer wilt, maar wat wil je nu wel? Je bent zoekende en hebt behoefte aan richting en vertrouwen. Je verlangt er naar om weer vol energie, met plezier en zin aan het werk te gaan. Bij jouw huidige werkgever of ergens anders.

Ik kan jou hierbij helpen als coach.
Ik help je te ontdekken wie je bent, wat je kan, wat je wilt en hoe je daar komt. Samen onderzoeken we wat jouw kernwaarden zijn en wat goed bij je past. Qua functie, werkzaamheden, organisatie en werkcultuur. We brengen alle stappen in kaart die nodig zijn om je wensen en doelen te behalen. Wat is er haalbaar? Zet je de volgende stap bij jouw huidige werkgever of is het tijd voor een nieuwe uitdaging elders? Ik geef je inspirerende oefeningen en fijne tools en tips om ook thuis verder mee aan de slag te gaan. 

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om keuzes te maken waarbij hoofd en hart in balans zijn. Door aan de slag te gaan met Mindful Werken en Persoonlijk Effectief Leiderschap leer je jezelf nog beter kennen. Na het traject heb je een innerlijk kompas dat richting geeft voor je verdere loopbaan.  

Stap 1. is een kosteloze intake van 60 minuten (via Zoom of op locatie). Hierin verhelderen we jouw hulpvraag en ontdekken we meteen of er een klik is. De intensiteit en duur van het traject is afhankelijk van jouw coachvraag. Gemiddeld kan je uitgaan van 5 sessies verspreid over twee maanden. 

Met mijn hulp pak je weer vol vertrouwen de regie over jouw loopbaan, werkgeluk en leven. Klik op de roze button en boek meteen jouw intake:

Je doet nieuwe inzichten op en durft te kiezen voor jouw werkgeluk.

We gaan samen voor een duurzame positieve verandering in jouw loopbaan.

Tarieven

Werknemers:
Veel werkgevers hebben budget beschikbaar voor ontwikkeling en vitaliteit van personeel. Als werknemer kun je aanspraak maken op dit budget en het in overleg besteden aan coaching. Vraag aan je werkgever of hij wil investeren in jouw employability, groei of vitaliteit.

Werkgevers:
Voor zakelijke trajecten stel ik een maatwerk offerte op. Neem contact op voor de mogelijkheden of het maken van een afspraak.

Voorafgaand aan een traject vindt een kosteloos gesprek plaats om af te stemmen wat ik voor de organisatie en medewerker(s) kan betekenen.

Een Mindful Mom Traject is een duurzame investering voor jezelf
Een 1:1 traject draagt bij aan een duurzame positieve verandering. Je komt weer in je kracht te staan en pakt zelf de regie over jouw leven en loopbaan. Je kan doelen behalen op het gebied van balans, stressreductie, vitaliteit, persoonlijke- en professionele ontwikkeling & groei, zingeving, communicatie en relaties.

Een Mindful Mom Traject is een duurzame investering voor werkgevers en haar werknemers
Voor werkgevers is het belangrijk om de juiste aandacht en hulp te bieden als een werknemer dat even nodig heeft. Investeren in Mindful Life & Career Coaching en Training draagt bij aan het verhogen van werkgeluk en een fijne werk privé balans. Werknemers die lekker in hun vel zitten presteren beter en dragen bij aan een positieve werksfeer. Een te hoge werkdruk en stress kan je beter voor zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.

Voor ZZP-ers en ondernemers geldt dat coaching onder bepaalde voorwaarden zakelijk aftrekbaar is voor de inkomsten-, vennootschap- en omzetbelasting.

 

Neem contact op

12 + 8 =