Mindful Mom Traject

‘Van altijd druk naar meer balans en (werk)geluk’.

Duur: 8 weken.

We gaan in dit coachtraject samen 8 weken lang aan de slag met Mindfulness, Mindset en Persoonlijk Leiderschap. Met mijn hulp pak je zelf de regie en creëer je stapsgewijs een stevige basis voor een gezonde en fijne werk-privé balans in jouw leven.

Je leert jezelf tijdens dit traject nog beter kennen. Na het traject heb je een innerlijk kompas voor richting in jouw leven en loopbaan.

Je doet nieuwe inspiratie en inzichten op en werkt aan gedragsverandering.
Je maakt mooie stappen in jouw persoonlijke- en professionele ontwikkeling & groei.
Je creëert stap voor stap balans en een duurzame positieve verandering in jouw leven.

  Ik help jou in dit traject bij:

  N

  Mindful leven en werken.

  Met aandacht voor wie je bent, wat je doet en waarom je het doet. Je leert jezelf nog beter kennen en ervaart meer balans, innerlijke vrijheid, rust en geluk.

  N

  Stress en spanning.

  Je ontdekt wat jouw grootste uitdagingen zijn, herkent de signalen van stress en spanning op tijd en weet hoe je hier het beste mee om kunt gaan.

  N

  Minder streng zijn voor jezelf.

  Je leert wat compassie is. Je bent milder en vriendelijker voor jezelf en ervaart meer acceptatie voor wie je bent.

  N

  Een helpende Mindset.

  Je krijgt inzicht in hoe je brein werkt. Je leert dat je gedachten hebt en niet je gedachten bent. We onderzoeken samen jouw gedachten, innerlijke criticus en belemmerende overtuigingen en regels. Je krijgt handvatten om een helpende Mindset te ontwikkelen.

  N

  Persoonlijk Effectief leiderschap.

  Jij neemt zelf weer de regie over jouw leven. Door op zoek te gaan naar wat jouw diepste waarden zijn, weet en voel je wat echt belangrijk is voor jou. Je schrijft jouw persoonlijke missie en gaat daar meer naar leven. Je gaat keuzes maken die goed zijn voor jou en dat werkt door in alle gebieden in jouw leven.

  Dit traject vraagt om jouw aandacht, tijd, moed en wilskracht. Jij bent zelf verantwoordelijk voor jouw proces. Ik geef je tips en tools om Mindful te leven en werken en moedig je als coach aan langs de zijlijn’. 

  Je leert om op een andere manier in het leven te staan. Het leven zelf verandert niet. Jouw kijk op het leven en jouw houding hierop veranderen, waardoor je meer balans, innerlijke vrijheid, rust en geluk zal ervaren’.

  In dit traject krijg je:

  Kosteloze Intake van 60 minuten

  Individueel traject: 8x Mindful coachsessie (live of online) van 90 minuten met per keer een ander thema en oefeningen.

  Groepstraject: acht keer wekelijks een online Q&A groepssessie via Zoom van 90 minuten

  Wekelijks een fijne Mindfulness oefening op MP3 (goed voor lichaam en geest) 

  Je mag mij tussendoor altijd mailen met jouw vragen

  Certificaat en boek bij afsluiting van het traject

  Tijdsinvestering 15-30 minuten per dag

  Investering:

  Heb je interesse in het 1:1 traject? Meld je aan voor een kosteloze intake en kennismaking via de roze button 'Ja, ik wil mindful leven'

  Groepstraject (start met minimaal 5 deelnemers): 199 euro (8x wekelijks online groepssessie van 90 minuten via Zoom)

  Een extra losse coaching sessie boeken is altijd mogelijk. Neem hiervoor contact met mij op.

  * Deze kosten zijn onder bepaalde voorwaarden zakelijk aftrekbaar

  Tarieven

  Werknemers:
  Veel werkgevers hebben budget beschikbaar voor ontwikkeling en vitaliteit van personeel. Als werknemer kun je aanspraak maken op dit budget en het in overleg besteden aan coaching. Vraag aan je werkgever of hij wil investeren in jouw employability, groei of vitaliteit.

  Werkgevers:
  Voor zakelijke trajecten stel ik een maatwerk offerte op. Neem contact op voor de mogelijkheden of het maken van een afspraak.

  Voorafgaand aan een traject vindt een kosteloos gesprek plaats om af te stemmen wat ik voor de organisatie en medewerker(s) kan betekenen.

  Een Mindful Mom Traject is een duurzame investering voor jezelf
  Een 1:1 traject draagt bij aan een duurzame positieve verandering. Je komt weer in je kracht te staan en pakt zelf de regie over jouw leven en loopbaan. Je kan doelen behalen op het gebied van balans, stressreductie, vitaliteit, persoonlijke- en professionele ontwikkeling & groei, zingeving, communicatie en relaties.

  Een Mindful Mom Traject is een duurzame investering voor werkgevers en haar werknemers
  Voor werkgevers is het belangrijk om de juiste aandacht en hulp te bieden als een werknemer dat even nodig heeft. Investeren in Mindful Life & Career Coaching en Training draagt bij aan het verhogen van werkgeluk en een fijne werk privé balans. Werknemers die lekker in hun vel zitten presteren beter en dragen bij aan een positieve werksfeer. Een te hoge werkdruk en stress kan je beter voor zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.

  Voor ZZP-ers en ondernemers geldt dat coaching onder bepaalde voorwaarden zakelijk aftrekbaar is voor de inkomsten-, vennootschap- en omzetbelasting.

   

  Neem contact op

  4 + 8 =