Mindful Mom Walk

90 minuten lang rust, ruimte, tijd en echt even aandacht voor jezelf. 

Tijdens een Mindful Mom Walk sessie wandel je onder mijn begeleiding solo, duo of met een groep in de natuur. Onderweg geef ik verschillende Mindfulness- en ademhalingsoefeningen waardoor je je veel meer bewust wordt van je omgeving en binnenwereld. Mindful wandelen helpt om uit je hoofd en in je lichaam te komen.

Je maakt echt weer even contact met jezelf. Door al je zintuigen open te stellen kan je volledig opgaan in de ervaring van het huidige moment. 

Het grote verschil met ‘gewoon’ wandelen is dat je vaak bezig bent andere dingen. 

Je bent druk met je werk, mail, projecten, deadlines, collega’s, telefoontjes, to do- of boodschappenlijstje, plannen maken, je stappenteller, appjes, social media en ga zo maar door. Kortom: jouw aandacht is all over the place en je wandelt vooral met een Mind Full gedachten. 

Wil je ECHT even loskomen van de waan van alle dag en zelf ervaren wat een Mindful Walk Sessie je kan brengen?  Klik dan op de button hieronder: 

Niveau

Deze wandeling is geschikt voor ieder niveau, ongeacht fitheid, achtergrond, cultuur of leeftijd. Het enige dat belangrijk is, is dat je je volledig openstelt voor de ervaring

Meenemen

Geschikte comfortabele kleding en schoenen en een flesje met water.

In verband met Covid19 houden we voldoende afstand van elkaar en nemen we maatregelen om deze ervaring veilig te houden voor alle deelnemers.

Investering

Voor sessies van 90 minuten

Individuele sessie: 75 euro

Duo sessie: 37,50 euro p.p.

Groep sessie 4 personen: 20 euro p.p.

*zakelijk gelden anderen tarieven, neem contact op voor een offerte op maat

Tarieven

Werknemers:
Veel werkgevers hebben budget beschikbaar voor ontwikkeling en vitaliteit van personeel. Als werknemer kun je aanspraak maken op dit budget en het in overleg besteden aan coaching. Vraag aan je werkgever of hij wil investeren in jouw employability, groei of vitaliteit.

Werkgevers:
Voor zakelijke trajecten stel ik een maatwerk offerte op. Neem contact op voor de mogelijkheden of het maken van een afspraak.

Voorafgaand aan een traject vindt een kosteloos gesprek plaats om af te stemmen wat ik voor de organisatie en medewerker(s) kan betekenen.

Een Mindful Mom Traject is een duurzame investering voor jezelf
Een 1:1 traject draagt bij aan een duurzame positieve verandering. Je komt weer in je kracht te staan en pakt zelf de regie over jouw leven en loopbaan. Je kan doelen behalen op het gebied van balans, stressreductie, vitaliteit, persoonlijke- en professionele ontwikkeling & groei, zingeving, communicatie en relaties.

Een Mindful Mom Traject is een duurzame investering voor werkgevers en haar werknemers
Voor werkgevers is het belangrijk om de juiste aandacht en hulp te bieden als een werknemer dat even nodig heeft. Investeren in Mindful Life & Career Coaching en Training draagt bij aan het verhogen van werkgeluk en een fijne werk privé balans. Werknemers die lekker in hun vel zitten presteren beter en dragen bij aan een positieve werksfeer. Een te hoge werkdruk en stress kan je beter voor zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.

Voor ZZP-ers en ondernemers geldt dat coaching onder bepaalde voorwaarden zakelijk aftrekbaar is voor de inkomsten-, vennootschap- en omzetbelasting.

 

Recensies

"Tijdens de mindful-walk kwam er weer ruimte in mijn hoofd en was ik in staat om mij open te stellen voor hoe ik me nu écht voel. Voor het eerst in lange tijd kon ik mij weer positief verwonderen over de kleuren en geluiden van de natuur, genieten van het moment en de rust. En beter nog: Ik kreeg allerlei praktische tips voor in mijn dagelijkse leven. Nu lukt het mij veel beter om even een moment voor mijzelf te pakken, dat goed te benutten en echt even op te laden."

– Andrea 

Wat een heerlijke ontspannen wandeling zo op de zondagmorgen. Dit was echt een cadeautje aan mezelf even lekker de natuur in met fijne en afwisselende oefeningen van Janine. Door de oefeningen word je je weer heel bewust van je ademhaling, waar je bent en je kijkt eens met andere ogen naar wat je ziet en voelt. Ik kan deze wandeling van harte aanbevelen aan elke drukke moeder die toe is aan een verwen momentje voor zichzelf!

– Mirjam

"Soms vergeet je door het drukke leven en als moeder eens stil te staan bij dingen, stil te staan bij jezelf. Terwijl dit heel belangrijk is. Ik heb met een vriendin de mindful mom walk gedaan. Janine ving ons op en we maakten even een praatje voordat we vertrokken. Het was een bijzondere maar ook een leuke ervaring. Je staat even stil bij dingen in het hier en nu. Bovendien kom je even helemaal tot rust, even uit de drukte van het leven. Het is echt een uitje. Janine is heel vriendelijk en sociaal. Ze kan goed aanvoelen wat je nodig hebt tijdens de mindful walk."

– Daisy

"Wat een kadootje deze mindful wandeling. Rust, natuur en even “zijn”. Een mooie afwisseling tussen wandelen, oefeningen en even ontspannen kletsen. De oefeningen brachten me in het nu. Ook als het even niet lukte was het ok. Alles mocht er zijn en dat voelde heel fijn. Echt een aanrader!"

– Maaike

"Afgelopen zondag hebben ik de Mindful Walk gedaan en deze ik zeker aan te bevelen. Door de drukte van de dag vergeet je jezelf wel eens. En hoe mooi is de natuur in Bakkum!"

– Kim

"Hoewel ik de route al enkele malen gelopen had met de kinderen was het een totaal andere ervaring om deze Mindful te doen. Janine geeft fijne oefeningen mee waardoor je je hoofd uit kunt zetten en je zintuigen aan. Na 1,5 uur weer helemaal dicht bij mezelf en opgeladen!"

– Maureen

“Het was erg leuk om elkaar even kort te ontmoeten / spreken voor de wandeling. De ademhalingsoefening, vooraf en achteraf waren ook erg fijn. Dat gaf toch een stukje 'bewijs' dat ik echt rustiger was na de wandeling. Sowieso elke oefening was fijn, dit zorgde voor een duidelijke richting. Anders is het erg makkelijk voor mij om af te drijven. Verder was er goede time-management, we waren op tijd weer terug. Je enthousiasme is ook erg prettig: bedankt voor de walk!”

– Lisa

Neem contact op

Sessietype

2 + 15 =