Online Masterclass

‘van alle dagen druk naar innerlijk geluk’

Duur 60 minuten.

In dit uur maak je kennis met de basisbeginselen van Mindful leven & werken. Het is een introductie op het 8 weken durende individuele Mindful Mom Traject ‘van alle dagen druk naar innerlijk geluk’. Ik geef in dit uur een aantal fijne mindfulness oefeningen.

Aan het einde van de Masterclass ben je ontspannen. Je hoofd is weer rustig. Je hebt nieuwe inzichten en kennis opgedaan. Je beschikt voortaan over een toolbox met Mini Mindful Mom oefeningen die je thuis makkelijk kan inpassen in je alledaagse drukke leven. 

De online Masterclass is nog in ontwikkeling en volgt medio 2022. Je kan je hieronder alvast aanmelden, dan hou ik je op de hoogte.

 

Investering:

17 euro

Tarieven

Werknemers:
Veel werkgevers hebben budget beschikbaar voor ontwikkeling en vitaliteit van personeel. Als werknemer kun je aanspraak maken op dit budget en het in overleg besteden aan coaching. Vraag aan je werkgever of hij wil investeren in jouw employability, groei of vitaliteit.

Werkgevers:
Voor zakelijke trajecten stel ik een maatwerk offerte op. Neem contact op voor de mogelijkheden of het maken van een afspraak.

Voorafgaand aan een traject vindt een kosteloos gesprek plaats om af te stemmen wat ik voor de organisatie en medewerker(s) kan betekenen.

Een Mindful Mom Traject is een duurzame investering voor jezelf
Een 1:1 traject draagt bij aan een duurzame positieve verandering. Je komt weer in je kracht te staan en pakt zelf de regie over jouw leven en loopbaan. Je kan doelen behalen op het gebied van balans, stressreductie, vitaliteit, persoonlijke- en professionele ontwikkeling & groei, zingeving, communicatie en relaties.

Een Mindful Mom Traject is een duurzame investering voor werkgevers en haar werknemers
Voor werkgevers is het belangrijk om de juiste aandacht en hulp te bieden als een werknemer dat even nodig heeft. Investeren in Mindful Life & Career Coaching en Training draagt bij aan het verhogen van werkgeluk en een fijne werk privé balans. Werknemers die lekker in hun vel zitten presteren beter en dragen bij aan een positieve werksfeer. Een te hoge werkdruk en stress kan je beter voor zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.

Voor ZZP-ers en ondernemers geldt dat coaching onder bepaalde voorwaarden zakelijk aftrekbaar is voor de inkomsten-, vennootschap- en omzetbelasting.

 

Neem contact op

9 + 4 =