Leef je droom

Lieve mama,

Weet jij waar jouw hart een sprongetje van maakt? Waar jouw energie van gaat stromen? Waar jij van gaat stralen? Weet jij wat jou echt gelukkig maakt? Weet jij wat jou dromen zijn? Kortom: leef jij het leven wat je wil leven?

Ja? Wat ontzettend fijn 🙌🏼 Nee? Dat is helemaal niet erg ❤️ Er zijn zoveel ambitieuze moeders die net als jij: ‘nee, dat weet ik niet’ op deze vragen antwoorden.

In deze hectische fase in je leven met een carrière en het runnen van BV gezin zet je jezelf meestal op de laatste plaats… Je werkt hard en hebt een verantwoordelijke baan of eigen onderneming, je zorgt voor je kinderen en staat aan het hoofd van BV gezin. Kinderen die naar school, zwemles, sport moeten, een afspraak met de juf, naar de dokter, tandarts, consultatiebureau, koken, wassen, opruimen 🤪 Jij regelt het allemaal wel powervrouw!

Alleen leef je al tijden op de automatische piloot.. Soms ben je letterlijk aan het overleven. Als je heel eerlijk bent lukt het de laatste tijd niet meer om echt te genieten. Om plezier te maken. Er ligt zoveel op je bord, dat je weinig tot geen tijd hebt om over deze belangrijke vragen na te denken.

Lieve alle dagen heel drukke ambitieuze mama ❤️ Gun jezelf eens rust. Neem eens even pauze. Doe eens een dag niks. Plan een ochtend, middag of avond vrij. Een paar uur helemaal voor jezelf. Om echt even bewust stil te staan ✨en na te denken over deze belangrijke vragen. Mindful leven is leven met AANDACHT. En dat begint bij bewustwording. Jezelf bewust zijn van wie je bent, waar je nu bent, hoe je leeft, wat je voelt of niet voelt. Je bewust zijn van alles wat je doet en waarom je het doet.

Schenk aandacht aan jezelf. Aan jouw gedachten, gevoelens, behoeften, dromen en ambities 🤗. Want als jij jouw droom niet leeft, dan doet een ander dat wel.

Wanneer zet jij jezelf op de eerste plaats..?