Van alle dagen druk, naar innerlijk geluk!

Ben jij ook altijd zo druk?

Een inkoppertje natuurlijk voor iedere ambitieuze vrouw en drukbezette mama met een carrière en gezin die dit leest 😁 Duh! In deze hectische levensfase zijn we vooral aan het rennen, hollen en vliegen en vergeten we helemaal om af en toe ook even stil te staan. Wij moeders zijn sterren in het zorgen voor alles en iedereen om ons heen. We zorgen voor onze kinderen, partner, familie en vrienden, werkgever en collega’s. Zelf voor de zieke buurvrouw en eenzame buurman. Nooit is iets te gek of iemand iets teveel.

‘De hele wereld is dankbaar en blij, maar de grote vraag is: waar blijf jij…?’

Mindful leven begint bij goed voor jezelf zorgen. Dat betekent dat je je aandacht niet alleen richt op wat anderen nodig hebben, maar ook op wat jij nodig hebt. Aandacht voor jezelf, Selfcare 💛

Goed zorgen voor jezelf kan alleen als je weet wat jij nodig hebt om te kunnen ontspannen en je batterij weer op te laden. En misschien nog belangrijker. Jezelf dit ook gunnen zonder schuldgevoel.

Languit op de bank met een fijn tijdschrift, boek of je favoriete sessie. Even niks doen en voor je uit staren. Rustig genieten van een lekkere kopje thee, koffie of een goed glas wijn. Uitgebreid douchen. Relaxen in bad. Een maskertje. Een massage. Alleen een wandeling maken in de natuur. Een inspirerende podcast luisteren. Even de tijd nemen voor jezelf. 🙌🏼

Me-time in plaats van Mom-time , We-time of Work-Time. Het is zo belangrijk om ook even de tijd te nemen om bewust te voelen en na te denken over hoe het nu met jou gaat en wat jij nodig hebt. Net zo goed of zelfs nog beter voor jezelf zorgen dan voor alle mensen om je heen.

Zeg eens eerlijk. Hoe staat het met jouw innerlijk geluk..? 🍀