Coaching

Balans in jouw leven & loopbaan

Gun jezelf een gelukkige basis. Leven en werken in balans vanuit plezier, ontspanning, innerlijke rust en vertrouwen.

Ik help jou met het vinden van een fijne balans. Balans tussen het moederschap, gezinsleven, jouw carrière en tijd voor jezelf.

Hoe? Door te stoppen met hollen en te starten met stilstaan.

Stilstaan bij hoe het nu echt met je gaat. Stilstaan bij wie je bent, wat je doet en waarom je het doet.

Samen onderzoeken we waarom je vastloopt en wat jij nodig hebt om weer vooruit te kunnen bewegen.

Stap voor stap werk je aan jouw persoonlijke- en professionele ontwikkeling & groei.

Onderwerpen die aan bod komen zijn stress, werk privé balans, mindfulness, mindset, persoonlijk leiderschap en zelfzorg.

Een traject bestaat gemiddeld uit 8 coachsessies van 90 minuten. Je komt fysiek, mentaal en emotioneel in beweging.

Tijdens een 1:1 coachtraject leer je jezelf nog beter kennen. Je gaat waardevolle keuzes maken.

Bewust en weloverwogen waarbij hoofd & hart in balans zijn.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Klik op de buttons voor meer informatie over de trajecten:

Van altijd druk naar meer balans en geluk

Mindful Mom Traject ‘Van altijd druk naar meer balans en (werk)geluk’. Duur: 8 weken. We gaan in dit coachtraject samen 8 weken lang aan de slag met Mindfulness, Mindset en Persoonlijk Leiderschap. Met mijn hulp pak je zelf de regie en creëer je stapsgewijs een...

Mindful Career traject op maat

Career traject op maat Mindful Career Coaching voor (ambitieuze) drukbezette moeders  Je wil dingen graag anders zien, maar je weet niet zo goed hoe en waar je moet beginnen. Je weet wat je niet meer wilt, maar wat wil je nu wel? Je bent zoekende en hebt behoefte aan...

Tarieven

Werknemers:
Veel werkgevers hebben budget beschikbaar voor ontwikkeling en vitaliteit van personeel. Als werknemer kun je aanspraak maken op dit budget en het in overleg besteden aan coaching. Vraag aan je werkgever of hij wil investeren in jouw employability, groei of vitaliteit.

Werkgevers:
Voor zakelijke trajecten stel ik een maatwerk offerte op. Neem contact op voor de mogelijkheden of het maken van een afspraak.

Voorafgaand aan een traject vindt een kosteloos gesprek plaats om af te stemmen wat ik voor de organisatie en medewerker(s) kan betekenen.

Een Mindful Mom Traject is een duurzame investering voor jezelf
Een 1:1 traject draagt bij aan een duurzame positieve verandering. Je komt weer in je kracht te staan en pakt zelf de regie over jouw leven en loopbaan. Je kan doelen behalen op het gebied van balans, stressreductie, vitaliteit, persoonlijke- en professionele ontwikkeling & groei, zingeving, communicatie en relaties.

Een Mindful Mom Traject is een duurzame investering voor werkgevers en haar werknemers
Voor werkgevers is het belangrijk om de juiste aandacht en hulp te bieden als een werknemer dat even nodig heeft. Investeren in Mindful Life & Career Coaching en Training draagt bij aan het verhogen van werkgeluk en een fijne werk privé balans. Werknemers die lekker in hun vel zitten presteren beter en dragen bij aan een positieve werksfeer. Een te hoge werkdruk en stress kan je beter voor zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.

Voor ZZP-ers en ondernemers geldt dat coaching onder bepaalde voorwaarden zakelijk aftrekbaar is voor de inkomsten-, vennootschap- en omzetbelasting.