trainingen & Workshops

De (online) trainingen & workshops zijn nog in ontwikkeling en volgen in het najaar/winter van 2022

Mindful Workshop

Online Masterclass ‘van alle dagen druk naar innerlijk geluk’ Duur 60 minuten. In dit uur maak je kennis met de basisbeginselen van Mindful leven & werken. Het is een introductie op het 8 weken durende individuele Mindful Mom Traject 'van alle dagen druk naar...

Mindful Training

Individuele  training ‘Van leven met een Mind Full naar een Mindful leven’ Deze praktische online training van 30 dagen kan je zelfstandig volgen op een door jouw zelfgekozen moment. Wel zo prettig in jouw drukbezette leven. Voel jij je vaak gespannen of onrustig?...

Tarieven

Werknemers:
Veel werkgevers hebben budget beschikbaar voor ontwikkeling en vitaliteit van personeel. Als werknemer kun je aanspraak maken op dit budget en het in overleg besteden aan coaching. Vraag aan je werkgever of hij wil investeren in jouw employability, groei of vitaliteit.

Werkgevers:
Voor zakelijke trajecten stel ik een maatwerk offerte op. Neem contact op voor de mogelijkheden of het maken van een afspraak.

Voorafgaand aan een traject vindt een kosteloos gesprek plaats om af te stemmen wat ik voor de organisatie en medewerker(s) kan betekenen.

Een Mindful Mom Traject is een duurzame investering voor jezelf
Een 1:1 traject draagt bij aan een duurzame positieve verandering. Je komt weer in je kracht te staan en pakt zelf de regie over jouw leven en loopbaan. Je kan doelen behalen op het gebied van balans, stressreductie, vitaliteit, persoonlijke- en professionele ontwikkeling & groei, zingeving, communicatie en relaties.

Een Mindful Mom Traject is een duurzame investering voor werkgevers en haar werknemers
Voor werkgevers is het belangrijk om de juiste aandacht en hulp te bieden als een werknemer dat even nodig heeft. Investeren in Mindful Life & Career Coaching en Training draagt bij aan het verhogen van werkgeluk en een fijne werk privé balans. Werknemers die lekker in hun vel zitten presteren beter en dragen bij aan een positieve werksfeer. Een te hoge werkdruk en stress kan je beter voor zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.

Voor ZZP-ers en ondernemers geldt dat coaching onder bepaalde voorwaarden zakelijk aftrekbaar is voor de inkomsten-, vennootschap- en omzetbelasting.